W210 E270CDI srebrna eminencja

NOWOŚĆ!!!
Tutaj każdy może założyć swój własny temat i wklejać zdjęcia i opisy swojego auta.

Moderatorzy: fabek, kichcio, elspasoo

GracKa
Posty: 1060
Rejestracja: 20 sie 2014, o 23:22
Lokalizacja: Gliwice

Post autor: GracKa » 13 sie 2015, o 21:25

aaa może SD? że tak nieśmiało zasugeruję :zawstydzony:
mietek851
Posty: 38
Rejestracja: 18 lip 2015, o 15:50
Lokalizacja: Lubelskie

Post autor: mietek851 » 14 sie 2015, o 07:26

Tzn?
GracKa
Posty: 1060
Rejestracja: 20 sie 2014, o 23:22
Lokalizacja: Gliwice

Post autor: GracKa » 14 sie 2015, o 07:57

Star Diagnosis :wstyd:

komputer bo ludzkiemu :wstyd:
mietek851
Posty: 38
Rejestracja: 18 lip 2015, o 15:50
Lokalizacja: Lubelskie

Post autor: mietek851 » 14 sie 2015, o 11:23

No wiec tak. Nie mam pojecia co to. Na kompie nie pokazal zadnych bledow. Mi sie wudaje ze to wina tego kompa podpietego bo kie mozliwe ze jic nie wykryl. Auto po prostu gasnie i nie odpala. A po kilku h pali normalnie. Wszyscy mi pisza o czujniku walu. Kosztuje 200 wiec zaryzykuje. A komp by sie mogl przegrzewac i wylaczaloby silnik? Wtryski suche. Jak juz odpali topracuje idealnie.
GracKa
Posty: 1060
Rejestracja: 20 sie 2014, o 23:22
Lokalizacja: Gliwice

Post autor: GracKa » 14 sie 2015, o 15:48

mietek851 pisze:A komp by sie mogl przegrzewac i wylaczaloby silnik?
raczej ni..

mietek851 pisze: Kosztuje 200 wiec zaryzykuje
daj znać czy to to
mietek851
Posty: 38
Rejestracja: 18 lip 2015, o 15:50
Lokalizacja: Lubelskie

Post autor: mietek851 » 14 sie 2015, o 22:00

No kupilem czujnik ale dziada wyjac nie moge. Ta srubka jest obrobiona..... pomocy....
GracKa
Posty: 1060
Rejestracja: 20 sie 2014, o 23:22
Lokalizacja: Gliwice

Post autor: GracKa » 15 sie 2015, o 11:19

natnij na płaski wkrętak i wykręć :hyhy:
mietek851
Posty: 38
Rejestracja: 18 lip 2015, o 15:50
Lokalizacja: Lubelskie

Post autor: mietek851 » 18 sie 2015, o 17:09

Czujnik polozenia walu wymieniony . Brak bledow i smigaaaaa.
GracKa
Posty: 1060
Rejestracja: 20 sie 2014, o 23:22
Lokalizacja: Gliwice

Post autor: GracKa » 18 sie 2015, o 21:24

mechanik dał radę? :wstyd:
mietek851
Posty: 38
Rejestracja: 18 lip 2015, o 15:50
Lokalizacja: Lubelskie

Post autor: mietek851 » 20 sie 2015, o 21:44

Mechanik dal rade choc sruba byla juz niezle zniszczona. Teraz auto normalnie jezdzi. Myslalem nad zmiana kol na inne ale chyba oddam te do tenowacji i bedzie taniej bo opony mam ladne. Zastanawiam sie tez nad jakims zestawem glosnomowiacym. Polecacie cos? Bo kupic zestaw oryginalny to chyba spory koszt.
ml87
Posty: 30
Rejestracja: 19 cze 2015, o 14:33
Lokalizacja: otwock

Post autor: ml87 » 27 sie 2015, o 23:54

Co słychać u auta? Wleciało jakieś większe koło ?
mietek851
Posty: 38
Rejestracja: 18 lip 2015, o 15:50
Lokalizacja: Lubelskie

Post autor: mietek851 » 1 wrz 2015, o 17:52

Auto ma sie dobrze. Kolo narazie zostaje takie jak jest. Nie mam za batdzo czasu wiec auto jak narazie jest w takim stanie jak wczesniej. Technicznie zostalo wymienionych kilka gratow. Dzis moze go w koncu umyje.....
Awatar użytkownika
namngo
Posty: 323
Rejestracja: 28 maja 2015, o 14:31
Lokalizacja: Tarnów

Post autor: namngo » 1 wrz 2015, o 19:25

mietek851 pisze: Zastanawiam sie tez nad jakims zestawem glosnomowiacym. Polecacie cos? Bo kupic zestaw oryginalny to chyba spory koszt.
W jednym aucie używam Parrota, mam fabryczne radio o dosc dziwnym kształcie, musiałbym szukać zaślepki odpowiedniej. Tylko to jest mniejsza wersja montowana na slonecznik lub na desce, działa niezależnie od radia. Jest tez wieksza która można podłaczyć do radia. Plusem tego urzadzenia jest to że mozesz z poziomu zestawu wybierac odbiorce z ksiazki.

A w oku mam radio z bluetoothem wiec nie ma potrzebny ingerowania w jakikolwiek zestaw. Nowsze modele mają również interakcje z książką.
WDB2102351A297088 E200 T '96 - Gertruda

EX: było tego troche, w tym gwiazdy 2xW123, W124
mietek851
Posty: 38
Rejestracja: 18 lip 2015, o 15:50
Lokalizacja: Lubelskie

Post autor: mietek851 » 23 paź 2015, o 09:18

Auto śmiga, niebawem jadę zbezpieczyć autko na zimę i mysle nad zakupem zimówek.
Awatar użytkownika
bartex352
Posty: 34
Rejestracja: 24 paź 2015, o 00:05
Lokalizacja: Wawa (Mokotów)/Koma Podl

Post autor: bartex352 » 14 lis 2015, o 00:09

mietek851 pisze:Auto śmiga, niebawem jadę zbezpieczyć autko na zimę i mysle nad zakupem zimówek.
Nad jakim rozmiarem zimówek myślisz? :)
W210 E270CDI Elegance Select 2001 Sedan 170KM 5G-Tronic
WDB2100161B414271

Po prostu gwiazda.Nic więcej nie wymaga komentarza. ;) The best or nothing. :padam:
ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości