Forum Mercedes E klasa W210

Mercedes klasy E \"Okularnik\" (1995 - 2002)


Teraz jest 20 sty 2018, o 12:27

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lip 2017, o 13:24 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 paź 2015, o 20:10
Posty: 480
Lokalizacja: Bydgoszcz/Piła
Pochwały: 3
Muniek No niestety nikt tu nie czuje tego co ja, że głownie chodzi mi o moc w takim samochodzie komfort schodzi na drugi plan.

_________________
R170 2.3 '03 USA
W220 3.2cdi '05
W209 1.8 '04
Ex S210 3.2cdi '01


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 16 lip 2017, o 15:47 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 cze 2008, o 19:44
Posty: 9128
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 8
Napisaliśmy żebyś nie był zawiedziony. Samym silnikiem się nie jeździ.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 16 lip 2017, o 15:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 paź 2015, o 20:10
Posty: 480
Lokalizacja: Bydgoszcz/Piła
Pochwały: 3
tonidriver Za opinie dzięki, ale tak jak napisał Muniek głównie chodzi mi o sam silnik i jego usterki, to czy znosi gaz. Miałem nadzieje, że ktoś na forum miał w203 z tym konkretnym silnikiem bo chciałem taką osobę wypytać o kilka rzeczy. Niemniej jednak każda opinia jest cenna, to że proszę o opinie nie jest jednoznaczne z tym, że jutro jade kupić w203. Po prostu szukam czegoś dla siebie a nigdy nie kupuję nic bez wcześniejszego obadania tematu ;)

_________________
R170 2.3 '03 USA
W220 3.2cdi '05
W209 1.8 '04
Ex S210 3.2cdi '01


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 16 lip 2017, o 20:43 
Offline

Dołączył(a): 3 cze 2013, o 12:38
Posty: 5093
Lokalizacja: CRA
Pochwały: 15
AMG w gaz - toż to profanacja :)
A tak poważnie to czemu ma się nie gazować. Bez problemu, tyle że kosztowna bo cylindrów dużo i mocy też trochę: komponenty górna półka i do tego przedział najdroższych bo wydajne. Sam reduktor 500zł, sterownik drugie tyle. Upchanie silnika w tak małej komorze sprawia że montaż LPG w nim to mordęga, godziny mozolnego rzeźbienia a za to się płaci bo w tym czasie takich kompresorów zrobią dwa.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 17 lip 2017, o 07:55 
Offline

Dołączył(a): 20 cze 2016, o 17:16
Posty: 6
Pochwały: 2
http://www.racingforum.pl/W203-C55-AMG-t134305.html
http://www.racingforum.pl/C32-AMG-t133513.html


Pochwały przyznane za posta: 2

Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 17 lip 2017, o 09:11 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 paź 2015, o 20:10
Posty: 480
Lokalizacja: Bydgoszcz/Piła
Pochwały: 3
lemur napisał(a):
http://www.racingforum.pl/W203-C55-AMG-t134305.html
http://www.racingforum.pl/C32-AMG-t133513.html

Dzięki !
4 Posty i już dwie pochwały zapowiada się Doradca :D

_________________
R170 2.3 '03 USA
W220 3.2cdi '05
W209 1.8 '04
Ex S210 3.2cdi '01


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 11 sie 2017, o 09:52 
Offline

Dołączył(a): 7 lip 2014, o 23:31
Posty: 158
Lokalizacja: Bydgoszcz
W210 55amg 40tys? :rotfl: :rotfl: jak chcesz to mam za 19k polifta amg w pierwszym lakierze, ze wszystkimi tego plusami i minusami. :super:

Ps. 203 to jest tragedia, gnije tak samo jak oko, w środku jak golf, a ta v6 po takim przebiegu to już nic nie jedzie i ma żenujący dźwięk.

_________________
S210 320 CDI Avantgarde


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 11 sie 2017, o 12:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 paź 2015, o 20:10
Posty: 480
Lokalizacja: Bydgoszcz/Piła
Pochwały: 3
1JZ napisał(a):
W210 55amg 40tys? :rotfl: :rotfl: jak chcesz to mam za 19k polifta amg w pierwszym lakierze, ze wszystkimi tego plusami i minusami. :super:

Ps. 203 to jest tragedia, gnije tak samo jak oko, w środku jak golf, a ta v6 po takim przebiegu to już nic nie jedzie i ma żenujący dźwięk.


55AMG polift za 19k brzmi zbyt pięknie by było prawdziwe :D. Jestem wymagający i zawsze długo szukam samochodu, rzadko co mi się podoba nie chodzi mi o model tylko chociażby zestawienie kolorystyczne. Nie chce mi się bawić w remont samochodu bo AMG za 19tyś = pilna wizyta u lakiernika i mechanika - drugie 19tys włożone na start. Reanimować moge SEC`a a nie w210. Z ciekawości możesz podesłać fotki tego AMG na pw, poszukiwania auta jak na razie zawiesiłem bo wyjechałem z kraju ;)

_________________
R170 2.3 '03 USA
W220 3.2cdi '05
W209 1.8 '04
Ex S210 3.2cdi '01


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


sklep motoryzacyjny





Oferta części samochodowych w MotoCentrum.pl
Powered by phpBB3® Forum Software © phpBB Group serwis laptopów