Forum Mercedes E klasa W210

Mercedes klasy E \"Okularnik\" (1995 - 2002)


Teraz jest 21 sie 2017, o 11:18

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 13 cze 2017, o 20:37 
Offline

Dołączył(a): 22 mar 2017, o 19:23
Posty: 3
Witam! Ostatnio zauważyłem że ciągle świeci mi się podświetlenie przycisków na radiu i mryga razem z czerwoną diodą, wszystko gaśnie i wgl a nadal podświetla przyciski. Czasami również da się zauważyć że podświetla mocniej i słabiej. Radio to oryginalne APS Bosch BO1150. Druga sprawa to lampki na podsufitce, świeci tylko lewa i ta do czytania a prawa nie reaguje, żarówka cała. Nie ruszałem nic, bo wszystko inne działa. Wie ktoś co mogło się stać z radiem i z oświetleniem?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 11 sie 2017, o 10:49 
Offline

Dołączył(a): 17 lis 2014, o 09:52
Posty: 73
Lokalizacja: Warszawa
Z opisu wynika, że wygląda tak jakby było trochę spięcie. Trzeba by było z miernikiem trochę poszukać co i jak. Ewentualnie zdemontować i podłączyć jeszcze raz.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


sklep motoryzacyjny





Oferta części samochodowych w MotoCentrum.pl
Powered by phpBB3® Forum Software © phpBB Group serwis laptopów