Forum Mercedes E klasa W210

Mercedes klasy E \"Okularnik\" (1995 - 2002)


Teraz jest 13 gru 2017, o 15:56

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
PostNapisane: 4 kwi 2017, o 17:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 paź 2012, o 08:36
Posty: 2180
Lokalizacja: Bydgoszcz/Poznań
Pochwały: 15
Nie widzisz, że koledze na podnośniku zalega jakiś Merc i się spieszy? Nawet nie zdążył doczytać, że na x64 nie pójdzie.

_________________
Mercedes-Benz E-klasa W210 E320 3.2 V6 224KM 4Matic Elegance 2001
VIN: WDB2100821X053822
Ex: W210 E270 CDI 170KM 2001


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 3 maja 2017, o 10:00 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2015, o 23:17
Posty: 4
Lokalizacja: Wołomin
Tak,nie zdążyłem doczytać,że to na 32. Przepraszam również za brak powitania (poprawiam się).
Zainstalowałem to na Win7-32 i jedyne czego mi brakuje to Start-Key aby to odpalić. Mógłbym jakoś liczyć na Waszą pomoc ?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 30 sie 2017, o 15:25 
Offline

Dołączył(a): 4 sty 2015, o 23:17
Posty: 4
Lokalizacja: Wołomin
Dziękuję,widzę że wszyscy tutaj strasznie pomocni ...


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 30 sie 2017, o 18:13 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 lut 2008, o 23:43
Posty: 4690
Lokalizacja: PL
No w tym roku już nie pomagamy. :kwasny:

_________________
E320 cdi kombi AVANTGARDE
A 169 cdi ELEGANCE

Instalacja DAS/XENTRY
EPC-WIS-ASRA 10/2017
STAR FINDER 2016 Offline
SD-MEDIA Ulimited
XDOS OpenShell- WIN 7_ 12//2017
WIS Standalone- WIN 7 i XP _10/2017
C3 ,C4
Vediamo , Monaco , Cleo


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 29 lis 2017, o 11:31 
Offline

Dołączył(a): 23 gru 2016, o 10:09
Posty: 3
Koledzy ,potrzebuje pomocy w sprawie ewa net .Jestem co prawda użytkownikiem młodszej siostry w 210 ,mam w 212 .Niestety moje forum jest trochę martwe i nie mogę oczekiwać pomocy w tej sprawie .Tyle wstępu,potrzebna pomoc przy uruchomieniu ewa net ,miałem wersję z 2013 roku i zachciało mi się updatu .Mam do tego celu komputer z win xp i tu był system postawiony.Niestety po wyczyszczeniu nie mogę uruchomić wersji z 2016 r ,nawet z linków tu zamieszczonych .System startuje i dochodzi do okna installera i tu się zatrzymuje,nie idzie dalej.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 29 lis 2017, o 12:42 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 lut 2008, o 23:43
Posty: 4690
Lokalizacja: PL
Na czym staje konkretnie.Jakiś printsc by się przydał.

_________________
E320 cdi kombi AVANTGARDE
A 169 cdi ELEGANCE

Instalacja DAS/XENTRY
EPC-WIS-ASRA 10/2017
STAR FINDER 2016 Offline
SD-MEDIA Ulimited
XDOS OpenShell- WIN 7_ 12//2017
WIS Standalone- WIN 7 i XP _10/2017
C3 ,C4
Vediamo , Monaco , Cleo


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 29 lis 2017, o 15:34 
Offline

Dołączył(a): 23 gru 2016, o 10:09
Posty: 3
Kolego avandgarde,ja jestem starszej daty i nie poruszam się tak dobrze w środowisku komputerowym!.Problem to to że instalacja rozpoczyna się i dochodzi do okna instalatora gdzie powinno być widać postęp ładowania programu .Okienko o nazwie installer,na dole proces i postęp i tu kończy się cały proces ,tak trwa to nawet godzinę i nic się nie dzieje.następna sprawa to to że piszę z innego kompa a montuje na innym.Jesli dam radę to wyślę "print scrina".
Dochodzę do etapu w czasie 1:30 z tego filmiku https://www.youtube.com/watch?v=ZnSq7UOZDEU.
Teraz dopiero znalazłem na stronie 1 tego wątku mój przypadek ,kolega tonidriver miał taki sam problem ,niestety nie napisał jak to uruchomił .U mnie co prawda nie pokazuje się taki komunikat ale to w tym samym miejscu się zatrzymuje.Po na ciśnięciu dalej grzebie bardzo długo i wyskakuje komunikat że "instalacja plików systemowych nie powiodła się" :rozpacz:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: 12 gru 2017, o 13:23 
Offline

Dołączył(a): 23 gru 2016, o 10:09
Posty: 3
Odpaliłem bez problemów na nowo przeładowany win 7 .


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


sklep motoryzacyjny





Oferta części samochodowych w MotoCentrum.pl
Powered by phpBB3® Forum Software © phpBB Group serwis laptopów