Zawsze mnie zastanawiaja te naprawy robione po omacku.
Te samochody maja komputery wylapujace wady w pewnym celu i pomaganie w diagnozie jest jednym z nich.
Jak ktos nawet nie zadaje sobie trudu aby odczytac bledy a zaczyna wrzucac nowe czesci, to juz sobie sam jest winien jak z pustym portfelem chodzi.
Dołączył(a): 5 cze 2010, o 21:09 Posty: 1888 Lokalizacja: Szczecin
No właśnie chciałbym pojechać do kogoś kto ogarnie mi to.
wg mnie to jakiś czujnik, może wiązka już się rozkłada. auto chodzi jak złoto. samo puszczenie gazu to powoduje i to po przejechaniu 2-3 km.zgaszę, odpale ponownie i auto malina. Mogę jeździć i jeździć. Bez żadnych problemów.
Dołączył(a): 23 cze 2013, o 11:03 Posty: 27 Lokalizacja: Szczecin
Mojego odstawiłem w poniedziałek do mechanika, który wymieniał wcześniej pompę. Jak zrobiło się ciepło to mi rano, jak jechałem do pracy, 3x się zapaliła i po południu 2x. Z tego co wiem to jutro (środa) się nim zajmie. Zobaczymy, choć optymizm mnie nie przepełnia.
Prelezabiusz - jak masz tak popisywać się swoimi radami, to lepiej nie pisz nic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości